INCREDIT – Împrumut online – prin internet

INCREDIT - Împrumut online - prin internet

INCREDIT - Împrumut online - prin internet

În prezent, dobânzile la creditele nebancare sunt foarte ridicate. Astăzi alegem o gamă largă de companii care oferă nu numai credite ipotecare pe termen scurt, ci și împrumuturi în rate care sunt mai ușor de rambursat prin împărțirea datoriei în rate. O astfel de companie este InCredit. Ce ar trebui să știi despre oferta ei?

InCredit are sediul în Letonia și aparține grupului NetCredit. De asemenea, funcționează în alte țări europene, ajutând clienții săi să obțină credite nebancare rapide în orice scop. Marele avantaj al împrumuturilor oferite de InCredit este suma mare a acestora, astfel că atunci când avem nevoie de un sprijin financiar mai mare, împrumutul pe bază de împrumut este unul dintre cele disponibile pe piața poloneză.

Curând, InCredit intenționează să evolueze în Monez - va fi o nouă tranșă de împrumuturi cu rate rapide. Clienții care utilizează deja oferta InCredit nu vor trebui să reevalueze plata de verificare pentru a aproba termenii acordului.

În cazul împrumuturilor de la InCredit, toate formalitățile pe care le putem gestiona prin Internet. Aceasta este o mare comoditate pentru cei care nu au timp să viziteze stația sau pur și simplu nu au puncte de acest gen în zonă.

Cât putem împrumuta de la InCredit?

Compania oferă împrumuturi nebancare în valoare de 100-10 000 PLN. Durata totală de rambursare a împrumutului este de până la 24 de luni, adică datoria este rambursată în 24 de rate. Clienții săi oferă și împrumuturi gratuite, dar numai într-o sumă limitată de până la 2.000 de zloți, acordate pentru o perioadă de 61 de zile.

Cu toate acestea, numai clienții din oțel, care și-au obstrucționat angajamentele anterioare față de InCredit, pot beneficia de suma maximă a împrumutului, adică de 10.000 PLN. Clienții noi pot conta pe suma menționată mai sus, până la 2.000 de zloți, și numai după fiecare împrumut suplimentar putem primi o limită mai mare.

Ce cerințe trebuie îndeplinite pentru a primi un împrumut la InCredit

Avantajul creditelor nebancare este disponibilitatea lor ușoară. În cazul InCredit, trebuie să fim rezidenți permanenți care locuiesc și muncesc în Polonia și între 21 și 70 de ani, trebuie să avem un venit fix, un cont bancar polonez și un număr de telefon activ pe o rețea mobilă.

Compania indică faptul că se apropie individual de fiecare dintre clienții săi prin evaluarea aplicației. În consecință, dacă clientul consideră că nu are suficientă bonitate pentru a primi suma solicitată, societatea poate propune o sumă mai mică sau poate refuza acordarea împrumutului.

Deci, dacă aveți nevoie de bani în sumă mare, InCredit este una dintre soluțiile disponibile pe piața împrumuturilor în rate poloneze. Dezavantajul este totuși faptul că un maxim de 10.000 de zloți este disponibil numai clienților obișnuiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *