Provident – împrumuturi în numerar

Provident - împrumuturi în numerar

Provident - împrumuturi în numerar

Provident este una dintre cele mai populare companii non-bancare care operează în Polonia. Clienții săi oferă posibilitatea de a obține bani în orice scop online sau ca împrumut de locuință.

Provident este o instituție financiară internațională. . Așa cum este indicat pe site-ul său web, scopul său principal este de a oferi produse financiare simple, fiabile și accesibile. Peste 3.9 milioane de clienți au beneficiat deja de serviciile companiei. Provident Polska face parte din grupul financiar internațional International Finance Personal (IPF).

Provident oferă o gamă largă de produse, inclusiv credite la domiciliu pe care le primim și le plătim prin consilierii noștri, împrumuturi pe internet și împrumuturi disponibile companiilor care au nevoie de fonduri pentru a-și conduce afacerile.

Cât de mult putem împrumuta de la Provident?

Valoarea împrumutului depinde în primul rând de produsul selectat. Practic, limita este de 15.000 de zloți, dar noi clienți pot lua împrumuturi pentru sume mai mici, și apoi să obțină o creștere a limitei.

Timpul de rambursare este determinat individual, în funcție de solvabilitatea clientului. Este de la 3 luni la 24 de luni. Merită să subliniem că putem alege să rambursăm împrumutul sub formă de rate lunare, precum și săptămânal. În acest fel, clientul poate alege ce fel de rambursare este cel mai bun pentru el.

Împrumut în Provident - cine poate obține

Pentru a încheia un contract de împrumut sub forma unui client Provident trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Mai întâi de toate, el trebuie să fie adult, să aibă permanent check-in și să fie cetățean al Poloniei. Este, de asemenea, necesară o sursă permanentă de venit, cum ar fi pensia, pensia sau pensia. În funcție de tipul de împrumut pe care îl alegeți, va trebui să furnizați dovada venitului.

Provident utilizează baze de date cum ar fi BIK, KRD, BIG, dar istoria negativă a creditului nu înseamnă că împrumutul este inaccesibil. Prin urmare, decizia de a acorda sau nu acordarea unui împrumut este deja individuală și luată pe baza diverșilor factori.

Cum să solicitați un împrumut la Provident

Dacă vrem să luăm un împrumut la Provident, trebuie să contactăm mai întâi compania. Putem face acest lucru telefonic sau online, când vrem să primim un împrumut on-line.

Clienții care doresc să opteze pentru un împrumut de locuință, adică cu ajutorul unui consilier de teren, trebuie, de asemenea, să organizeze o întâlnire cu aceștia la cel mai convenabil moment. Consilierul va aduce toate documentele, va verifica pe cele depuse de client și dacă decizia va fi emisă ca fiind pozitivă, va transfera și banii. Rambursarea poate avea loc în mâinile unui consilier care se deplasează la domiciliul sau contul bancar al clientului.

2 comentarii la „Provident – împrumuturi în numerar”

 1. Buna,
  Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. la tot personalul sau persoane, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar de urgență imediat sau de stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, credite personale, credite auto, credite de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să gândesc la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail

 2. Numele meu este Julia Simon, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut de pe Internet pentru că atât de mulți creditori de internet aici sunt toți escrocii și ei sunt doar împărtășirea povestilor pentru a vă înșelăci din banii dvs., un împrumut de 150.000 de euro de la o femeie din Germania și am pierdut suma de 10.000 de euro fără a obține împrumutul,

  La această dată, pe 2 septembrie 2017, prietena mea, Suri Yono, în locul meu de muncă mi-a spus cum a solicitat un împrumut de la Garanția Trust Loan și în cele din urmă a primit împrumutul. Niciodata nu am crezut-o pana nu am mers cu ea in banca pentru ao confirma si am fost uimit pentru ca am pierdut o multime de bani doar pentru a obtine un imprumut pentru familia mea.

  Mai Allah a binecuvântat pe Mama Bună pentru ceea ce mi-a făcut pentru mine și pentru casa mea, i-am spus prietenei mele să mă prezinte mamei bune. Augsuta Ibramhim, GARANTIE TRUST LOAN, a făcut-o și am cerut un împrumut de 45.000 de euro.

  Am respectat termenii și condițiile de împrumut ale companiei și cererea mea de împrumut a fost aprobată pentru mine fără stres și dificultăți.

   În cele din urmă, am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietena mea Wulan Sari că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni pentru mama Bună, doamna Augusta Ibramhim.

  Vreau ca tu să citești mărturia mea să contactezi mama bună dacă ai nevoie de un împrumut, ca să depui mărturie și despre bunăvoința mamei bune.

  așa că eu folosesc această cale pentru a informa fiecare român și alte persoane care este oportun să citească mărturia mea și el sau ea are nevoie de împrumuturi pentru a contacta

  încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că ALLAH poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *