SMS Credit – la ce credit putem conta?

SMS Credit - la ce credit putem conta?

SMS Credit - la ce credit putem conta?

Compania SMS Kredyt este una dintre parabancile care oferă credite bancare de mare viteză. În oferta noastră vom găsi o gamă largă de împrumuturi pentru persoanele care au nevoie de bani în plus.

SMS Kredyt Sp. Z oo (fostă SMS Invest Limited Company Liability SMS Kredyt sp.j.) se ocupă cu împrumuturile acordate persoanelor fizice. Are mulți ani de experiență, deoarece piața a fost disponibilă din 2007. Este una dintre primele companii de împrumut care și-au început activitatea în Polonia. Este, de asemenea, o companie cu capital integral polonez.

În momentul de față, compania se ocupă de împrumuturi pe rate, deși inițial sa concentrat pe comenzile rapide. În prezent, cu care se confruntă nevoile clienților săi, a crescut limitele și perioadele de rambursare prelungite. Acest tip de împrumut vă permite să primiți o sumă mai mare cu rambursare împărțită în mai multe, zeci sau mai multe duzini de luni. Drept urmare, răspunderea este mai simplă decât cea care necesită o rambursare unică.

Cât de mult putem împrumuta în compania Kredyt SMS

Pe site-ul său, SMS Kredyt prezintă că oferă împrumuturi în rate de până la 10.000 PLN pentru o perioadă de până la 48 de luni în birouri de credit și de până la 5000 PLN până la 30 de luni pe internet. Deci totul depinde de locul în care alegem să împrumutăm.

Calculatorul aflat pe site-ul web al companiei SMS vă permite să calculați costul împrumutului. Putem alege suma și timpul de rambursare necesar.
Care sunt cerințele

Compania indică faptul că acordă împrumuturi persoanelor cu venituri adecvate. Sursa de venit pe care o acceptă este un contract de muncă, dar și o definiție sau înlocuire, o cesiune și un contract de muncă, anuități clare și nedeterminate, pensii, activități independente și o fermă. Nu acceptăm venituri, cum ar fi 500+, prestații sociale, beneficii sociale - lista exactă este prezentată pe site.

Desigur, trebuie să îndeplinească alte condiții de bază similare cu alte companii de creditare, inclusiv cetățenia poloneză, reședința în Polonia, trebuie să avem o identitate personală. Trebuie să avem și o istorie de credit pozitivă, care este inclusă în BIK, BIG, KRD.

Cum de a obține un împrumut de la împrumutul SMS? Procesul exact de solicitare a unui împrumut on-line este prezentat pe site. Primul pas este să alegeți suma și perioada de împrumut pe care doriți să ne cunoaștem cu coșurile. Al doilea este de a completa o cerere de împrumut, în care completăm datele necesare pentru a verifica aplicația. Decizia este, de obicei, primită în câteva minute după depunerea cererii prin SMS.

Dacă decizia este pozitivă, angajatul companiei care comandă curierul va fi contactat de către client. Contractul trebuie semnat și un exemplar trimis în curier. Când contractul este returnat înapoi la Creditul SMS, banii sunt plătiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *